Ako dopadol krst CD DRUHÉ JA ??? :)

16.12.2013 21:46
Takže a už je po TOM veľkom dni :) 
 
KRST CD Druhé Ja :)
Celý krst sa viedol v takom rockovejšom duchu, poriadne sme roztiahli kulturák v Šuňave. :D A ako Erika včera povedala , keby Boh nemal rád rockovú hudbu, tak by ju predsa nestvoril, no nie..:D ?
 
Hneď na úvod by som poďakovala pánovi zvukárovi Maťovi Dunajskému za to, čo sme dokázali stvoriť za tak krátku chvíľu, keďže 3 hodinky pred krstom nám nešiel vôbec prúd ako samozrejme naschvál..:D Mali sme tým pádom menší skĺz a začali sme okolo 19tej hodine. Za to meškanie sa ospravedlňujeme, ale aspoň aj ľudia z kostola sa stihli zastaviť :D. 
 
Ďakujeme všetkým zúčastneným kapelám, FOX - ďakujeme lišiaci :-) , ďakujeme našim chlapcom a ich vetrom, resp. Tatranským vetrom, že boli našim ťahákom v časoch nášho vzniku. A pre tento krst sa zase oni dali dokopy kvôli nám :-). 
Ďakujeme kapelke z Prešova našim láskam - pekným chuapcom z Atlantídy :D a ospravedlňujeme sa vám chôpi, že sme vám zabudli pribaliť na cestu slivku..:D 
Ďakujeme kapelke Black fish a Dr. House -ovi :D! Dakujeme Miskovi Gimovi, krstnemu ockovi za poslanie videa z Anglicka. Krstnej mame qwonikovi :) a všetkým, ktorí nás obdarovali pozornosťami, krásnymi kvetmi a tortami :-).
 
V neposlednom rade bratom Ignáczovcom za pomoc pri skladaní bonusovej piesne Schránka spomienok :). 
 
Ďakujeme Tomášovi Pavčovi za fotky celého večera a že sa dopravili s p. maželkou len a len kvôli nášmu krstu až z Dolného Kubína, vážime si to :).
 
Ďakujeme tete Renate za pripravené pohostenie, Jarkovi Kováčovi za víno a super Dulovskú slivovicu, p. Lazorovi za alko aj nealko..:D, ďakujeme P. Begovi za celovečerný záznam krstu, pánovi Husákovi za dodatočné CDčka :-). Ďakujeme Maťovi Barlovi za nahrávanie, mixáž a mastering, ďakujeme Markovi Guziarovi za grafický návrh a Zitke Zemanovej za skvelé fotografie celého CDčka a pánovi starostovi za celoročnú priazeň a pomoc:)!
 
 
V neposlednom rade ďakujeme našim rodinám, maminkám, ktoré majú asi nervy zo zlata :D, ďakujeme našim priateľom a kamarátom, ktorí nám pomohli s prípravami CD ale aj s krstom. Ďakujeme všetkým dobrým ľuďom, ktorí prispeli finančne, materiálne, alebo inou podporou k vydaniu tohto CD.
 
A SAMOZREJME ĎAKUJEME  všetkým zúčastneným , všetkým divákom. :-) !! Sme šťastné, cítime úprimnú radosť, že sa to vydarilo. 
A ako chlapci z Atlantídy prezradili, ak sa vám to náhodou nepáčilo, tak nám jednoducho prepáčte a odpusťte. 
 
Lúči sa s vami na istý čas kapelka DRUHÉ JA, tak zase v apríli!! MAJTE SA :) ľúbime vás :-*
 
Všetky fotky z krstu nájdete tu: 
 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=583025561771291&set=pb.101099939963858.-2207520000.1387224413.&type=3&theater